Cena/Zamena
Min: Max:TV i Video

Televizor je odavno postao sastavni deo gotovo svakog domaćinstva. Danas, on ne služi samo za klasično praćenje televizijskog programa već i za igrice, surfovanje internetom, YouTube. Uzevši sve to u obzir, sasvim je razumljivo što većina ljudi stremi ka kupovini najnovijeg modela televizora, video-kamere i druge opreme nezaobilazne za svako domaćinstvo. Bilo da si u ulozi kupca ili prodavca, KupujemProdajem ti omogućuje najsigurniji način da ostvariš svoj cilj.

Želiš da kupiš televizor, kameru, ili nešto od prateće opreme?

Različite modele televizora, video-plejera, kao i razne vrste video kamera poznatih brendova, izuzetnog kvaliteta, visoke rezolucije i brojnih mogućnosti naći ćeš na KP-u. U ponudi su i televizori različitih cenovnih klasa, ponuda je prilagođena svakom kupcu od onih najskromnijih zahteva pa do kupaca koji žele da svoj dom pretvore u mini bioskop.

Na našoj platformi nalazi se veliki izbor oglasa televizora, video-plejera, video kamera, sportskih kamera, kao i druge prateće opreme. Možeš kupiti televizor različitih svetskih brendova (LG, SAMSUNG, VOX), uzimajući u obzir dijagonalu, rezoluciju, tehnologiju (LCD, LED), oblik i zakrivljenost ekrana. Možeš naći i veliki izbor različite video-opreme, kao i sportske kamere. Umesto da ideš iz radnje u radnju, uštedi svoje vreme i poseti najveću zajednicu za kupovinu i prodaju u regionu. Pronađi sasvim jednostavno, nove ili polovne uređaje.

Na mestu si gde možeš da prodaš TV i video-opremu

Na našoj platformi ne samo da možeš da kupiš ono što te interesuje, već možeš i da prodaš ono što ti više iz nekog razloga nije potrebno. U velikom broju kupaca koji su na KP-u svakog dana, sigurno ima onih koji su zainteresovani za ono što ti imaš da ponudiš. Opiši proizvod detaljno sa što više tehničkih podataka i informacija. Stoga, ako želiš da prodaš TV, kameru ili nešto od video opreme, preostaje ti samo da se registruješ.

Prikaži više arrowIconSmall
NBS - Kursna lista   NBS - 13.06.2022.
kup sred prod
117,07 117,42 117,77