Cena/Zamena
Min: Max:Mama i beba: Bebi oprema i stvari

Zahvaljujući velikoj zajednici oglašivača koja postoji na KupujemProdajem, kupovina, prodaja ili zamena bebi opreme i stvari su sigurnije, brže i lakše. Odaberi ono što želiš da kupiš svojoj bebi ili pokloniš nekoj drugoj, bez gubljenja vremena po prodavnicama. Kada beba poraste i poželiš da prodaš njene stvari, napravi oglas na KP.

Sigurni i praktični proizvodi po meri svakog roditelja

Auto-sedišta, kolica, igračke, pribor za kupanje, hranilice, šetalice, odeća i obuća, stvari za opremanje bebine sobe... Čini se da spisak opreme i svih stvari koje su potrebne za tvoje novorođenče nema kraja. Ovde možeš naći praktično sve, čak i oglase za knjige iz oblasti roditeljstva i opremu za trudnice. Naši korisnici idu u korak sa inovacijama iz sveta bebi opreme. Izaberi sigurne i praktične proizvode i obezbedi svom detetu sve što mu treba.

Budi u ulozi prodavca

Možda imaš relevantnu literaturu iz oblasti roditeljstva ili knjige za bebe koje su dosadile tvom detetu, a koristile bi trudnicama i novopečenim roditeljima, pa želiš da ih proslediš dalje. Ako je tvoj mališan davno prerastao krevetac, koji nema ko da nasledi, preuređuješ dečju sobu i ne znaš šta ćeš sa bebi nameštajem i stvarima, postavi oglas i počni sa prodajom. Bebe tako brzo napreduju da većinu poklonjenih ili kupljenih stvarčica i ne stignu da obuku. Zaradi na novim ili polovnim stvarima i istovremeno obraduj one koji su u potrazi upravo za onom bebi opremom koju ti imaš.

Ako tražiš nešto specifično sačuvaj pretragu

Koristi filtere kako bi najbrže pronašao ono što tražiš, a zatim i sačuvaj tu pretragu. Opcija Sačuvane pretrage ti omogućava da brzo i lako pokreneš pretragu koju si ranije sačuvao i obaveštava te kada se pojave novi oglasi u vezi sa njom. Takođe, ako si trenutno u potrazi za nečim zaista posebnim, savetujemo ti da oglasiš određenu stvar ili deo bebi opreme koju tražiš, kako bi se potencijalni prodavci mogli javiti tebi.

Prikaži više arrowIconSmall
NBS - Kursna lista   NBS - 13.06.2022.
kup sred prod
117,07 117,42 117,77